Dutch Trail Runners - Promotional Video

Een korte professionele video om een bedrijf te promoten op het Internet. Het is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste en het meest pakkende stukje marketing wat je kunt hebben als bedrijf zijnde, videomarketing! Een video waarin kort wordt verteld met beelden en passende muziek wat bezoekers en kijkers van je kunnen verwachten.

In samenwerking met trailrunners Edgar Griffioen & Willem van t Veer heb ik zo'n promotie video gemaakt met daarin outdoor atleten, geviseerd door verschillende hardloop merken.

De atleten in de video zijn gespecialiseerd in het zogeheten trailrunnen. Dit houdt in het kort in dat de atleet over verschillende ondergronden, zoals zand, astfalt, bos etc loopt. Het zijn stuk voor stuk ultrarunners en de naam zegt het eigenlijk al; de afstanden die gelopen worden liegen er niet om, namelijk 120km of meer!

Edgar Griffioen. © Griffioen Fotografie


De opnames zijn gemaakt op de Schoorlse Duinen, Noord-Holland. Hier zijn we een hele dag bezig geweest met genieten van het weer... ik bedoel met filmen!

Na deze dag was het vooral beelden terug kijken, keuzes maken en overleggen. Geen tijd te verliezen, bewerken en uploaden!

Bekijk hieronder het resultaat!


Willem van t Veer. © Griffioen Fotografie

Willem van t Veer & Edgar Griffioen. © Griffioen Fotografie

Rating: 4.8333333333333 sterren
12 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.